Alle binnen verlichting

Welke lamp moet ik kiezen?

We begrijpen ook dat de keuze heel groot is. Wij van de Lampenbaas raden altijd aan om eerst te kijken naar wat voor soort lamp je nodig hebt of gewoon graag wilt hebben. Deze lampen hebben we onderverdeeld in soorten stijlen. Ga je voor het populaire industrieel of toch voor een tikkeltje klassiek? Misschien heeft u een landelijk interieur, of wilt u dit graag mixen met een scandinavische look?

Wij zijn ook super trots op onze nieuwe stijlen. Rotan is een stijl wat echt de toekomst gaat worden, volgens trendwatchers. Daarnaast wordt ons assortiment Bohemian, Natural Lifestyle en botanische stijlen ook steeds groter. 

Natural Lifestyle

Op zoek naar rust in uw
interieur
 maar toch op zoek
warme tinten?
 Dan ben je bij
de  
Natural Lifestyle collectie
aan het goede adres.

Ga naar Natural Lifestyle

Nog vragen?
De Lampenbaas staat bekend om de beste persoonlijke service. Deze service houdt in dat wij je graag helpen bij het vinden de juiste lampen. Vertel ons wat je zoekt en wij helpen je in jouw zoektocht! Na het bestellen van de lamp heb je dertig bedenktijd. Binnen deze dertig dagen kan de lamp nog teruggestuurd worden en omgeruild worden voor een ander exemplaar. Samen zorgen wij ervoor dat er bij jou thuis een mooie, stijlvolle en praktische lamp straalt die past bij wat jij zoekt!
Heb je behoefte aan advies bij het kiezen van een lamp of heb je aanvullende vragen over het design of de werking? Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag! Contact opnemen kan via een e-mail. Deze kan gestuurd worden naar info@lampenbaas.nl