Fantastische kwaliteit

Mijn man en ik zijn een tijd opzoek geweest naar buitenlampen met de juiste kwaliteit. Uiteindelijk bij De Lampenbaas terechtgekomen die ons zeker niet heeft teleurgesteld! De lampen moeten toch na regen en onweer blijven functioneren. En de lampen zijn nog mooi ook. Super!

“Amanda de Vries – Beverwijk “

Prachtige buitenlampen!

Wij zijn ontzettend blij met de prachtige buitenlampen van De Lampenbaas. De wand- en sokkellampen maken onze tuin echt af! Precies de designlampen die wij zochten.

” Petra de Vries – Hoenderloo “

Super kwaliteit en service

Onze binnen-  en buitenlampen bij De Lampenbaas gekocht, de service in combinatie met de kwaliteit is voor ons zeker een reden om terug te blijven komen. Zeer attent gratis lichtbronnen cadeau gekregen.

“Marc Roerloo – Breda “

Buitenlampen

Buitenlampen bij De Lampenbaas

De Lampenbaas hecht veel waarde aan de kwaliteit dat in combinatie gaat met design om de uitstraling van de huizen compleet te maken doormiddel van ons nieuwe assortiment buitenverlichting. Daarnaast is het een trend dat het buitenleven steeds meer een verlengstuk van het huis wordt, daarom is er door ons een prachtig assortiment buitenverlichting geselecteerd waarbij alle lampen beschermd zijn tegen water en stof, die worden uitgedrukt in IP waardes.