Resultaat 1–36 van de 393 resultaten wordt getoond

Vloerlampen

De donkere maanden staan voor de deur en dat betekent zorgen dat je hele woning optimaal verlicht wordt. De Lampenbaas biedt een gevarieerd assortiment met de beste lampen. Vloerlampen is de trend van de afgelopen jaren die nu nog steeds geldt! Neem daarom eens een kijkje in ons vloerlampen assortiment, want wij hebben gedacht aan jouw persoonlijke wensen! Wij van de Lampenbaas zijn altijd op de hoogte van de nieuwste soorten vloerlampen, maar zullen ook altijd de klassieke vloerlampen blijven verkopen. Gewoon omdat wij jou van onze optimale dienstverlening willen laten profiteren

-15%

Waarom een vloerlamp?

Een vloerlamp is ideaal als je niet overal stroompunten in het plafond hebt. Daarnaast kan je hierdoor vaker veranderen van licht positie. Vaak is een vloerlamp ook een mooie toevoeging aan een ruimte omdat het natuurlijk gezellig staat maar ook omdat je meer licht wilt naast je bestaande lampen.

Welke soorten vloerlampen zijn er?

De laatste jaren zijn de ontwikkeling zeer hard gegaan in de lampen branche. Zo zagen we dat de vloerlamp met 3 poot, zeer geliefd werd. Deze lampen worden ook wel tripods genoemd. Daarnaast zijn de booglampen ook erg leuk om meer sfeer te brengen in je interieur, maar kan dus ook dienen als leeslamp. 

Nog vragen?

De Lampenbaas staat bekend om de beste persoonlijke service. Deze service houdt in dat wij je graag helpen bij het vinden van de juiste lampen. Vertel ons wat je zoekt en wij helpen je in jouw zoektocht! Na het bestellen van de lamp heb je dertig bedenktijd. Binnen deze dertig dagen kan de lamp nog teruggestuurd worden en omgeruild worden voor een ander exemplaar. Samen zorgen wij ervoor dat er bij jou thuis een mooie, stijlvolle en praktische lamp straalt die past bij wat jij zoekt!

Heb je behoefte aan advies bij het kiezen van een lamp of heb je aanvullende vragen over het design of de werking? Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag! Contact opnemen kan via een e-mail. Deze kan gestuurd worden naar info@lampenbaas.nl

De Lampenbaas maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies. 

×

Hoi!

Klik op een van onze klantenservice medewerkers om contact met ons te nemen of mail naar info@lampenbaas.nl

×