Resultaat 1–24 van de 570 resultaten wordt getoond

Buitenlampen

Lees meer

Buitenlampen

In de donkere maanden wilt u natuurlijk ook kunnen genieten in de tuin, maar wel met licht. Buiten het feit dat licht in een donkere tuin sfeer maakt is het bovenal ook praktisch. Zo kan het handig zijn als u s’avond laat terug komt en er al licht buiten is. Buitenverlichting kan ook van belang zijn om inbraken te voorkomen. 

Lees minder
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Snelle levering

Welke soorten buitenlampen zijn er?

Wij van De Lampenbaas bieden diverse soorten buitenverlichting. Als u opzoek bent naar verlichting die alleen aan gaan als u er langs heen loopt dan is een lamp met sensor heel handig. Hiermee bespaart u de energierekening maar ook het milieu.  Staande lampen kunnen ook heel goed staan in een tuin. In deze categorie bieden we ook diverse vormen aan. 

Sokkellamp

Sokkellampen mogen alleen sokkellamp worden genoemd als deze kleiner is dan 100 cm hoog. De naam van deze lamp zegt het al, zijn altijd staand. Deze sokkellampen zijn geschikt voor iedere buitenruimtes. 

Wandlampen

Wandlampen kunnen bevestigd worden op een muur maar ook bijvoorbeeld op een schutting. Daarnaast kan een wandlamp ook worden geplaatst in een overkapping. Een wandlamp plaatsten wordt over het algemeen makkelijker beschouwd dan het plaatsten van een staande lamp in de grond. De kabels kunnen makkelijker worden gelegd en u heeft geen last van ondergrondse omstandigheden. 

Grondspots

Grondspots geven een  tuin of buitenruimte extra ambiance en overdag ziet dit er ook heel strak uit. Met grondspots zijn er 2 varianten. De grondspot die door middel van een pin in de grond wordt gedrukt en de kabel boven de grond doorloopt. Met deze spot is het ook mogelijk om de licht richting aan te passen. Daarnaast bieden we ook een inbouw spot aan die vast in de grond of vloer zit. 

Hoe zit het met buitenverlichting en weersomstandigheden?

In Nederland hebben we veel verschillende weersomstandigheden. Zo kan een buitenlamp te maken krijgen met regen, wind, kou, hitte en zelfs sneeuw. Vocht en elektriciteit is NOOIT een goede combinatie. Om nu te weten te komen of een lamp geschikt en veilig  is voor buiten, moet er gekeken worden naar de beschermingsklasse. De beschermingsklasse heet bij lampen een  IP - classificatie. De IP-classificatie 44 betekent dat deze spatwaterdicht is, en veilig is voor buitengebruik. 

Nog vragen

De Lampenbaas staat bekend om de beste persoonlijke service. Deze service houdt in dat wij je graag helpen bij het vinden van de juiste lampen. Vertel ons wat je zoekt en wij helpen je in jouw zoektocht! Na het bestellen van de lamp heb je dertig bedenktijd. Binnen deze dertig dagen kan de lamp nog teruggestuurd worden en omgeruild worden voor een ander exemplaar. Samen zorgen wij ervoor dat er bij jou thuis een mooie, stijlvolle en praktische lamp straalt die past bij wat jij zoekt!

Heb je behoefte aan advies bij het kiezen van een lamp of heb je aanvullende vragen over het design of de werking? Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag! Contact opnemen kan via een e-mail. Deze kan gestuurd worden naar info@lampenbaas.nl

De waardering van delampenbaas.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.0/10 gebaseerd op 85 reviews.
×

Hoi!

Klik op een van onze klantenservice medewerkers om contact met ons te nemen of mail naar info@delampenbaas.nl

×