Toont alle 5 resultaten

Rotan vloerlampen

Lees meer

Rotan vloerlampen

Ben je op zoek naar rotan vloerlampen? Bekijk dan eens het assortiment van Lampenbaas.

Wij hebben een groot assortiment met lampen van rotan om neer te zetten of op te hangen. Rotan zorgt voor een rustige, natuurlijke sfeer in een interieur, vanwege de neutrale kleur en duurzame uitstraling. Rotan lampen gaan daarnaast erg lang mee en zijn ook nog eens goed in te passen bij veel verschillende woonstijlen! Kies daarom voor een mooie rotan vloerlamp.

Lees minder
Snel navigeren
-22%
-7%
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Snelle levering
-6%
-6%

Wat zijn rotan vloerlampen?

Rotan, ook wel eens Spaans riet genoemd, is gemaakt van een plant met stengels die lijken op lianen. Deze plant heet de rotanpalm en komt veel voor in tropische gebieden. Van deze stengels kunnen bijvoorbeeld lampen worden gevlochten. Mensen verwarren rotan vaak met bamboe, omdat het beide flexibele planten zijn die veel worden gebruikt om mooie meubels van te maken. Het verschil tussen de twee is dat bamboe hol is en rotan massief. Bamboe voelt daardoor een stukje lichter.

Waar plaats je een vloerlamp?

Het handige van vloerlampen is dat ze overal neer te zetten zijn. Het zijn lampen die behoren tot de bijverlichting. In tegenstelling tot hoofdverlichting, zijn deze lampen dus niet de belangrijkste bron van licht in een kamer, maar moet je ze meer zien als een accessoire. Door een vloerlamp strategisch te plaatsen kun je een donkere hoek uitlichten en meer sfeer toevoegen aan je kamer. Het enige dat je nodig hebt is een stopcontact in de buurt!

Online rotan vloerlamp bestellen

Wil je meer weten over de rotan vloerlampen van Lampenbaas, of heb je stijladvies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice! Wij kunnen je helpen om te bepalen wat het beste past bij jouw interieur. Bij Lampenbaas hebben we namelijk voor elke klant een passende lamp. We hopen jouw bestelling snel te mogen ontvangen!

De waardering van delampenbaas.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 7.8/10 gebaseerd op 78 reviews.
×

Hoi!

Klik op een van onze klantenservice medewerkers om contact met ons te nemen of mail naar info@delampenbaas.nl

×