Ben jij actief op de zakelijke markt of maak jij lichtplannen?

Bedrijfsverlichting

Kwalitatieve bedrijfsverlichting is belangrijk voor zowel werkgever als werknemer. De juiste bedrijfsverlichting zorgt voor een hogere productievere tijd, aangenaam gevoel en minder vermoeidheid. Voldoende licht zorgt ervoor dat je ogen zich minder hoeven te spannen. De eerste stap voor bedrijfsverlichting is daarom functionele basisverlichting. Het is belangrijk om er voor te zorgen dat alle plafondlampen werken en voldoende licht geven om het kantoor te verlichten. Heb je dit op orde? Dan kun je tafellampen, bureaulampen en vloerlampen toevoegen aan je kantoor.

Inkoopvoordelen

Interessante prijzen – Als zakelijke klant krijg je bij de lampenbaas exclusieve kortingen die voordelig uitpakken op je bedrijf. Je krijgt toegang tot ons commissie bonus systeem waarbij je extra korting ontvangt op je bestelling. Hoe hoger de order hoe meer bonuskorting.

Kosteloos advies van ons

Experts van de lampenbaas – Onze experts staan voor je klaar om je te helpen met persoonlijk advies, het maken van je plan of het realiseren van je ontwerp. Ook met andere vragen over lichtprojecten kun je bij ons terecht!
Bereik ons op ons zakelijke nummer +31850000741 of via ons contactformulier

Geld verdienen samen met ons

Exclusieve commissie bonus systeem – Om je zo goed mogelijk te kunnen informeren hebben wij de kortingen in een rijtje gezet. Ze bevatten geen bijkomende of extra kosten. hier onder vind je de kortingen die bij toepassing zijn als je gebruikt maakt van ons commissie bonus systeem.


Bonussysteem:

  • <€5000 – 10% commissie
  • €5000 – €10.000 – 15% commissie
  • >€10.000 – 20% commissie

                                                 Actief in de interieurbranche?

Onze exclusieve merken

Ontvang alle catalogussen van onze merken in je mail na het aanmelden! 

Goede verlichten is essentieel

Wij hebben met zijn alle genoeg licht nodig goed te kunnen produceren. Veel bedrijfsruimtes zijn niet goed verlicht en krijgen te weinig zonlicht binnen. In de meeste kantoorgebouwen komt er niet meer dan 500 lux. Dit is erg laag hierdoor is goeie verlichting van belang. Het is erg belangrijk dat je bedrijfsruimte goed is verlicht om je slaapcyclus in orde te houden, je melatonine aanmaak te stimuleren en te zorgen voor betere alertheid.  

Duurzame led verlichting

Als bedrijf heb je een aantal belangrijke factoren die meespelen in de rol van duurzaamheid. De wetgeving die ook steeds strenger gaat worden, wil graag een zo duurzaam mogelijke bedrijfsruimte. Om zo duurzame bedrijfsruimte te creëren kun je gebruik maken van led verlichting. Een led lamp is 85% zuiniger dan een halogeenlamp en zelfs 90% zuiniger dan een gloeilamp. Deze ledlampen worden niet onnodig warm en zijn daarom extra veilig. Een Led lamp heeft zo 25.000 tot 30.000 branduren. Je moet deze lampen ongeveer eens in de 10 jaar vervangen terwijl je een gewone lamp al met 1/2 jaar vervangt. Een ledlamp is dus zuiniger, geld besparend en duurzaam. je kunt deze lampen gemakkelijk recyclen waardoor ze een tweede leven te wachten staat. 

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

Onze experts kijken met je mee voor een passend aanbod voor jouw project of aanvraag. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op