Landelijke hanglampen

Voor de meeste keuze in landelijke hanglampen ben je bij Lampenbaas aan het goede adres! Wij zijn dé online webshop voor binnen– en buitenverlichting in alle stijlen, kleuren en maten. Naast gloednieuwe lampen kun je ook bij ons terecht voor tweede kansjes, lampen met kleine schoonheidsfoutjes die niet als nieuw verkocht kunnen worden. Dit maakt ze een duurzaam alternatief, iets wat we bij Lampenbaas belangrijk vinden.

Wat is een landelijke hanglamp?

Een landelijke hanglamp is een lamp die past in een landelijk interieur. Bij een landelijke stijl staat het buiten- en boerenleven voorop: de inrichting doet vaak denken aan die van een gezellige boerderij op het platteland. Denk hierbij aan houten vloeren, afgebikte muren en sierlijke meubels. Er komen veel natuurlijke materialen in voor zoals hout, leer of beton. De kleuren zijn zacht, en met name natuurlijke tinten zoals beige, taupe, wit, grijs en nude passen er goed bij. Een landelijke hanglamp kan de ruimte mooi samenbrengen!

Hanglampen: hier moet je op letten

Wanneer je een hanglamp kiest zijn er nog best een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Natuurlijk moet de lamp er mooi uitzien en passen in je interieur, maar wist je dat de grootte van de lamp, de lichtval en het type lichtbron ook belangrijk zijn? Een aantal vragen waar je over na kunt denken voordat je een hanglamp kiest:

  • In welke ruimte wil je de lamp ophangen?
  • Hoeveel licht moet de lamp geven?
  • Welke stijl past bij de ruimte waar de lamp komt te hangen?
  • Hoeveel mag de lamp kosten?
  • Wil je één of meerdere lampen?

Door hier alvast over na te denken kun je een betere keuze maken. Bij Lampenbaas hebben we naast landelijke, ook veel verschillende hanglampen in andere stijlen, voor elk wat wils! Bekijk daarom gauw ons gehele assortiment!

Voor advies neem nu contact met ons op!

Twijfel je of de door jou gekozen landelijke hanglampen wel helemaal in je interieur passen, of wil je stijladvies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Klanttevredenheid staat bij ons op één en we helpen je dan ook graag!