Geef een lamp een tweede leven!

Bij Lampenbaas kun je ook terecht voor de aanschaf van zogeheten ‘Tweede kansjes’. Tweede kansjes zijn lampen die niet meer door de fabrikant verkocht kunnen worden, omdat deze verder gloednieuwe lampen een klein schoonheidsfoutje bevatten. Dit vinden wij niet zo milieuvriendelijk en daarom bieden wij deze lampen een tweede kans! Ben jij milieubewust bezig? En wil jij een nieuwe lamp kopen die ruim onder de standaard verkoopprijs zit? Bekijk dan gauw ons aanbod aan tweede kansjes!

Duurzaam alternatief

Tegenwoordig willen we vaak het nieuwste van het nieuwste hebben, maar dat is niet zo duurzaam. Circulariteit, het hergebruiken van materialen die anders worden weggegooid, is dan een beter alternatief. Door een tweede kansjes-lamp te bestellen bij Lampenbaas, draag je hieraan bij! Op deze manier kun je namelijk alsnog genieten van een nieuwe lamp, maar voorkom je ook dat deze onnodig bij het afval belandt. Daarnaast zijn tweede kansjes ook nog eens voordeliger. Dat is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook goed voor je portemonnee.

Waarom tweede kansjes?

Naast dat het beter is voor het milieu, zijn er nog andere voordelen aan het bestellen van een tweede kansje. Zo werkt een tweede kansjes-lamp precies hetzelfde als een nieuwe, waardoor je niet hoeft in te leveren op functionaliteit. Daarnaast vertellen we je bij Lampenbaas precies wat er ontbreekt aan het tweede kansje, zodat je weet waar je aan toe bent. Dit voorkomt dat je voor verassingen komt te staan.

Bestel nu!

Heb je een mooi tweede kansje gezien? Bestel deze dan gauw! Al onze tweede kansjes zijn uniek, dus op is op. Twijfel daarom niet te lang en plaats gauw je bestelling bij Lampenbaas. Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis verzonden en het is mogelijk om te kiezen voor achteraf betalen. Online lampen bestellen was nog nooit zo gemakkelijk!