Zakelijk

Wil je een zakelijke relatie aangaan met Lampenbaas? Dat kan! Naast particulieren zijn wij ook beschikbaar voor de zakelijke markt. We zijn altijd op zoek naar samenwerkingen. Heb je een grote hoeveelheid lampen nodig, ben je in het bezit van een blog of ben je op een andere manier geïnteresseerd in een uitwisseling van diensten? We gaan graag met je in gesprek. Bij Lampenbaas streven we namelijk constant naar verbetering en vernieuwing om ons bedrijf nóg beter te maken. Neem dus gauw contact met ons op!

Zakelijke klant worden? Dat kan!

Wil je bij ons een bestelling plaatsen namens je bedrijf? Door een zakelijke klant te worden van Lampenbaas kun je profiteren van verschillende voordelen, bijvoorbeeld wanneer je een grote hoeveelheid lampen bij ons afneemt om je kantoor of bedrijf te verlichten. Wij hebben lampen in veel verschillende kleuren, maten en stijlen die passen in ieder interieur. Voor elke zakelijke klant hebben wij dus een geschikte lamp!

Samen staan we sterker!

Zakelijke samenwerking kan een uitkomst zijn voor veel ondernemers. Bij Lampenbaas geloven we dan ook dat we samen sterker staan. Door als zakelijke partners samen te werken, kunnen we elkaar verder helpen, wat voor beide partijen voordeel oplevert. Lampenbaas staat voor producten van kwaliteit, hoge klanttevredenheid en uitstekende service. Deze waarden delen we graag met anderen en we staan dan ook altijd open voor samenwerkingen. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Neem nu contact met ons op

Heb je interesse om een zakelijke klant van Lampenbaas te worden? We nemen graag de mogelijkheden met je door. Neem contact met ons op via de klantenservice of mail direct met info@delampenbaas.nl. Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug en plannen graag een gesprek met je in. Ook voor overige vragen over onze producten kun je bij ons terecht!