Over ons

De Lampenbaas

De Lampenbaas is opgericht in 2019 en heeft sindsdien vele hoogtepunten behaald. Anno 2021 hebben we al tienduizenden klanten blij kunnen maken met prachtige lampen. Elke dag zijn we met ons team bezig om voor jou de meest perfecte lamp aan te kunnen bieden en onze service te optimaliseren. Voor ons is een tevreden klant het enige wat telt. Onze missie is om iedere dag er alles aan doen om onze klanten te laten stralen door onze verlichting! Door het aan te bieden van persoonlijke service en vertrouwen ontvangen wij vele tevreden reviews en zijn we dit jaar beoordeeld met een tevredenheidsscore van maar liefst een 9,6!

De Lampenbaas is een prominente en betrouwbare aanbieder waar jij de lampen kunt vinden die voldoet aan al jouw wensen! 
In onze webshop vind je een divers assortiment met de grootste keuze in design, kleuren en functies. 
 
Hulp nodig bij het kiezen van een lamp? De medewerkers van onze serviceafdeling staan iedere werkdag voor je klaar met professioneel advies en handige tips. 
Gratis verzending vanaf €50,-
30 dagen bedenktijd
Groot aanbod lampen
Klantbeoordeling 9.5 / 10

Reviews

‘’Het artikel was goed verpakt en werd ook heel snel al geleverd. Vandaag bevestigd aan het plafond en voor het eerst aangezet. Hij doet het fantastisch, echt een hele mooie lamp en ventilator. Heel blij mee.’’

‘’Artikel was goed verpakt en op tijd geleverd ‘’

 

‘’snelle levering’’

‘’Een van de lampenkappen uit glas stuk. Bol.com gebeld. De zelfde dag een mail gekregen van De Lampenbaas met verontschuldiging. en binnen drie dagen een nieuw lampenkap gekregen. Super service

Twee prachtige plafondampen bij De Lampenbaas gekocht. 2 verschillende, voor zowel mijn slaapkamer als huiskamer. Led verlichting met ingebouwde ventilator. Ik kon eerst niet kiezen, want zij hebben zoveel verschillenden keuze op hun website. Uiteindelijk de beste keuze gemaakt en totaal geen spijt.

Contact opnemen

CONTACTPAGINA
Bekijk assortiment