Over ons

Even voorstellen

Mijn naam is Matthew Blom en ik ben de eigenaar van de Lampenbaas. In mijn studententijd ben ik begonnen met het opzetten van een eigen webshop. 
Verlichting was mijn eerste verkoopproduct. Nooit had ik kunnen denken dat mijn bijbaan een florerend bedrijf zou worden.
 
Ik merkte al snel na de start van mij eerste bedrijf dat mijn passie in deze branche ligt. Ik haal veel voldoening uit het leveren van de producten die ik met veel zorg en aandacht geselecteerd heb. De missie van de Lampenbaas is om kwaliteit te leveren in combinatie met directe service. Het is ontzettend mooi om klanten blij te maken. En dat hebben we de afgelopen jaren zeker kunnen doen! We hebben al duizenden klanten kunnen verblijden met onze fantastische producten. 
 
De Lampenbaas is een prominente en betrouwbare aanbieder waar jij de lampen kunt vinden die voldoet aan al jouw wensen. 
In onze webshop vind je een divers assortiment met de grootste keuze in design, kleuren en functies. 
 
Hulp nodig bij het kiezen van een lamp? De medewerkers van onze serviceafdeling staan iedere werkdag voor je klaar met professioneel advies en tips. 
Naar aanleiding van onze persoonlijke service ontvangen wij vele tevreden reviews en werden wij het afgelopen jaar beoordeeld met een tevredenheidsscore van maar liefst een 9,5! Laat jij ook je review bij ons achter?
Gratis verzending vanaf €50,-
30 dagen bedenktijd
Groot aanbod lampen
Klantbeoordeling 9.5 / 10

Contact opnemen

info@delampenbaas.nl
06-10162153

De laatste blogs