Wie zit er achter?

Over De Lampenbaas

Naast mijn studie ben ik een tijd geleden begonnen met het verkopen van tweede kans (retour) lampen. Nadat ik erachter ben gekomen dat hier mijn passie ligt en ik veel voldoening haal uit het blij maken van klanten heb ik ervoor gekozen om te blijven groeien. Daardoor ben ik overgestapt naar de verkoop van nieuwe lampen waarbij ik al meer dan 2000 klanten heb mogen blij maken met onze fantastische producten! 

Doormiddel van het leveren van kwaliteit, directe service en vertrouwen heb ik binnen één jaar tijd al duizenden klanten blij mogen maken met lampen van De Lampenbaas. Ik zou zeggen.. kijk rustig rond naar de meer dan 3000 lampen die op de website staan. Er zit vast wel wat leuks voor jou tussen!

Onze lampen

Hoe komen wij er aan?

De Lampenbaas heeft verschillende leveranciers die net als De Lampenbaas voor kwaliteit staan.

Soorten

Armaturen, lampenkappen en lichtbronnen

Allereerst zijn alle soorten te verkrijgen via onze webshop. Het assortiment is uitgebreid, maar met zorg samengesteld. Bijvoorbeeld hanglampen, die we in elk formaat en stijl hebben. Met verlichting creëer je beleving in huis, maar ook buiten het huis.

Merken

Steinhauer, Mexlite en nog veel meer!

De collectie bestaat alleen uit met zorg geselecteerd merken, zoals Steinhauer, Light & Living, Anne, Globo en Mexlite. Misschien ben je deze merken wel eerder tegen gekomen, het zijn namelijk grote namen in de verlichtingsindustrie.

Hip assortiment

Stijlen & trends

Tegenwoordig zijn er allemaal verschillende stijlen en trends. Ons hele assortiment is samengesteld op deze trends. Of u nou op zoek bent naar een industriële, moderne of klassieke lamp, bij De Lampenbaas vindt u het!